Film in vijf stappen, voor voorbeelden klik hier
  1. concept en script
  2. pre-productie
  3. opnamen
  4. montage
  5. aflevering
Werkwijze

 

1. concept en script

Eerst maken we, na een uitgebreid gesprek met jou, een concept en script. Samen met jou bepalen we de vormgeving, cameravoering en de inhoud van de film. Wat moet de kijker onthouden na het zien van je film?

2. pre-productie

Dan volgt het pre-productie proces van de film. Het kiezen van de juiste mensen, de juiste locatie, een eventuele voice-over, het bepalen van de draaidagen, al dit soort zaken regelen we goed zodat de opnamedag op rolletjes verloopt.

3. opnamen

Tijdens de opnamen werken we met een shotlist, zodat we niet terug moeten voor een vergeten shot. Natuurlijk beginnen we lekker op tijd zodat iedereen op zijn best is.

4. montage

Na het schieten van de ‘footage’ is de editor aan de beurt.  De editor laadt het beeldmateriaal in, spot de beelden en gaat aan de slag met de eerste montage. Je krijgt de ruwe montage te zien zodat je commentaar kunt leveren. Daarna gaan we aan de slag met de definitieve versie.

5. aflevering

Dan het zover, je wilt je mooie film graag laten zien aan het publiek! Afhankelijk van je wens, leveren wij de film aan via wetransfer, op usb-stick of we zetten de film op je vimeokanaal.